Energy Services voor het derde jaar op rij FD Gazelle

Energy Services ook in 2018 FD Gazelle

Energy Services voor het derde jaar op rij FD Gazelle

Energy Services ook in 2018 FD Gazelle

Groei houdt aan door uitgebreid dienstenaanbod

Ook in 2018 is een FD Gazellen Award toegekend aan Energy Services, één van de grootste onafhankelijke energie inkoop- en managementbureaus van de Benelux. Hiermee behoort Energy Services voor het derde jaar op rij tot de snelstgroeiende ondernemingen in Nederland.

Voor ons draait deze onderscheiding niet alleen om winst en omzet. Het is even belangrijk om beter te worden als team én als ondernemer.

Zorg voor energie

Energy Services ontzorgt haar klanten op energiegebied; van inkoop en verbruik tot compliance en financiering. Diepgaande expertise en samenhangende diensten maken Energy Services dé collega voor energiegerelateerde zaken.

Voor informatie of vragen kunt u ons bereiken op: 030 – 639 05 21 of via info@e-s.eu.

Over de FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die financieel gezond zijn, een omzetgroei van tenminste 20% over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden. De benoeming tot FD Gazelle is de bevestiging van constante groei. Tijdens de FD Gazelle Finale in november worden de landelijke prijzen overhandigd evenals de awards voor aanstormend en internationaal opererend talent en de snelste groeier van dit jaar.