Energy Services helpt Rabobank haar CO2 doelstellingen te behalen

Rabobank

Energy Services helpt Rabobank haar CO2 doelstellingen te behalen

Energy Services helpt Rabobank haar CO2 doelstellingen te behalen

Energy Services beheert vanaf 1 februari 2018 het volledige energiemanagement voor alle Rabobanklocaties in Nederland. Door deze integrale oplossing en innovatieve automatisering helpt Energy Services de Rabobank om haar doelstellingen op het gebied van CO2- en energieverbruiksreductie te realiseren. Daarnaast biedt Energy Services volledige controle over alle energiestromen en -facturen.

Integraal en innovatief

De energiemanagement oplossing is volledig op ‘data’ gebaseerd. Gebouwkenmerken, gebouwgebruik en data uit slimme meters wordt gebruikt voor:

  • geautomatiseerde factuurvalidatie en -verwerking
  • opsporen van energieverspilling
  • detecteren van energiebesparende maatregelen
  • inzichtelijk maken van de gebouw labels
  • voldoen aan wet- en regelgeving

Uniek is de wijze waarop gebouwbeheerders worden betrokken bij het realiseren van de reductiedoelstellingen en de wijze waarop de activiteiten worden vastgelegd.

Dienstverlening ondersteund met slimme software

Energy Services maakt gebruik van software van haar partners eSightMonitoring BV, e-nolis BV en LBP|Sight BV. De dienstverlening bestaat uit:

  1. Aansluitingenbeheer en factuurvalidatie (Elektriciteit, Gas, Warmte en Water) gebruik makend van eSight® van eSightMonitoring
  2. Energieverbruiksmonitoring, inclusief analyses, rapportages en alarmen, gebruik makend van eSight® van eSightMonitoring
  3. Intelligente benchmarking en geautomatiseerde generatie van energiebesparende maatregelen uit energieverbruiksdata, gebruik makend van de Energy Navigator van e-nolis
  4. Pand specifiek maatregelenbeheer, gebruik makend van eSight® van eSightMonitoring
  5. Compliant zijn voor wat betreft energie gerelateerde wet- en regelgeving, gebruik makend van MIDAS van LBP|Sight

 

Energy Services kijkt ernaar uit bovengenoemde dienstverlening de komende jaren voor Rabobank te mogen verzorgen!

Energy Services is een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijven ontzorgt op het gebied van energie inkoop, contractmanagement, energieverbruiksmonitoring en -reductie, aansluitingenbeheer, factuurvalidatie, intelligente benchmarking en besparingsmaatregelengeneratie op basis van verbruiksdata. Daarnaast bewaakt en anticipeert Energy Services voor haar relaties op veranderende wet- en regelgeving.

Voor vragen, bel Energy Services: 030 – 639 05 21