Plantagebuurt kiest voor Energy Services

Plantagebuurt kiest voor Energy Services

Trots zijn wij dat de culturele instellingen in de Plantagebuurt in Amsterdam-Oost, waaronder de Hermitage, Hortus Botanicus, het Joods Historisch museum en het Tropenmuseum, voor Energy Services hebben gekozen als energiecollega. Vanaf 2020 voorziet Energy Services deze instellingen van groene energie en helpt hen met het verder verduurzamen van hun bedrijfsprocessen.

Tevens bieden wij de instellingen in de Plantagebuurt structureel energiemanagement waarmee zij inzicht én grip krijgen op hun energieverbruik en -kosten. Energy Services gaat hierbij een stap verder dan signaleren. Verdere analyses op geconstateerde afwijkingen en verbeteringen doorvoeren is waar wij het verschil maken.

Sinds 2011 werken de culturele instellingen in de Plantagebuurt als collectief aan verduurzaming. Ook andere organisaties uit deze buurt, zoals hotels en restaurants, kunnen zich aansluiten en onderdeel worden van het duurzaamheidscollectief.

Welkom bij Energy Services! Wij maken energie simpel.

Foto: links Liesbeth Bijvoet, zakelijk directeur Joods Cultureel Kwartier en bestuurslid De Plantage; rechts Ton van de Langenberg, directeur Energy Services