Opdrachtgevers tevreden over dienstverlening Energy Services

Resultaten KTO 2019

Opdrachtgevers tevreden over dienstverlening Energy Services

Resultaten KTO 2019

82% van onze opdrachtgevers is tevreden tot zeer tevreden met onze dienstverlening. Daar zijn we trots op! Maar er is ook nog ruimte voor verbetering.

Graag bedanken wij alle opdrachtgevers die hebben deelgenomen aan ons klantonderzoek. De resultaten lichten wij hieronder toe, maar hebben wij ook voor u samengevat in de infographic.

Ontzorging en afspraken worden nagekomen, maar nog te weinig pro-actief
Onze opdrachtgevers prijzen ons met name voor de goede dienstverlening, het ontzorgen en het nakomen van afspraken. Het ontzorgen, is na prijs, een belangrijke reden om voor Energy Services te kiezen. Het contact met onze verschillende afdelingen wordt goed gewaardeerd: de medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en bereikbaar. 81% van onze opdrachtgevers zou Energy Services aanbevelen aan relaties, collega’s of connecties. De belangrijkste verbeterpunten liggen op het vlak van werk uit handen nemen en pro-activiteit.

Aanvullende dienstverlening minder bekend
De aanvullende dienstverlening die Energy Services biedt, is nog niet bij alle opdrachtgevers bekend. Er blijkt wel veel interesse voor te zijn. Het gaat om:

    • Verbruik & Budget: wij bieden energiemanagement dienstverlening waarmee inzicht wordt verkregen in het energieverbruik en waarmee wij kunnen adviseren waar optimalisatie en reductie mogelijk is.
    • Compliance & Duurzaam: wij zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op energiegebied waardoor wij de energieadministratie en het energiebeleid van onze opdrachtgevers aan de nieuwste wet- en regelgeving kunnen laten voldoen.
    • Financiering & subsidies: wij zetten op een rij welke financierings- en subsidiemogelijkheden interessant zijn voor onze opdrachtgever en wij kunnen de aanvraag verzorgen.


Vervolgstappen

Energy Services gaat meer en gerichter communiceren over energiezaken met haar opdrachtgevers. Hierdoor ontvangen onze opdrachtgevers informatie die voor hen relevant is. En wij gaan onze opdrachtgevers nog meer centraal zetten waardoor wij hen nog meer en beter werk uit handen kunnen nemen. Wij maken energie simpel!