Trap er niet in! DEEL 2 Partijen die zich voordoen als Energy Services

Trap er niet in! DEEL 2 Partijen die zich voordoen als Energy Services

Helaas gaan de genoemde praktijken gewoon door! Dit treft niet alleen relaties van Energy Services, maar ook die van vele collega’s uit de markt. Er zijn partijen die zich voordoen als Energy Services en dus ook als andere collega’s, welke onze opdrachtgevers verleiden tot afsluiten van een energiecontract.

Naast dat zij onze naam gebruiken, doen zij het voorkomen dat ze op de hoogte zijn welke contracten u nu heeft voor uw energie. Wij vragen u om hier uiterst voorzichtig mee om te gaan en direct het telefoongesprek te beëindigen als u het niet vertrouwt, dan wel te verifiëren bij uw eigen energie adviesbureau. Menig bedrijf heeft een schriftelijke melding, met klacht bij ons aangeleverd.

Op het eerste gezicht kan het interessant lijken door de insteek van het verkoopgesprek. Echter willen wij u waarschuwen dat u voor langere tijd vast zit aan hoge energiekosten en een dubbel contract heeft, daar de ingangsdatum van het voorgestelde contract veelal niet aansluit op uw huidige contract!

Mocht u benaderd zijn of onverhoopt al een contract hebben afgesloten, neemt u dan alstublieft contact met ons op (030 639 05 21) zodat wij dit verder voor u kunnen oppakken als uw energiecollega.