Informatieplicht eenvoudig regelen via Energy Services

Informatieplicht eenvoudig regelen via Energy Services

Nog niet voldaan aan de informatieplicht energiebesparing? Er wordt steeds vaker gehandhaafd. Voorkom een dwangsom en laat Energy Services de informatieplicht voor u verzorgen. En nu extra aantrekkelijk, want als wij dit voor u doen, maakt u de rest van het jaar gratis gebruik van ons energiemanagementsysteem. Dan bent u niet alleen compliant, maar krijgt u ook (meer) grip op uw energieverbruik.

Gratis inzicht in uw energieverbruik
Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding en maak tot 31 december 2020 gratis gebruik van ons energiemanagementsysteem. U bespaart hiermee tot €210,- per aansluiting.

Uw voordelen
1. Voldoen aan de wettelijke informatieplicht.
2. Een eerste stap in de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Voor veel branches is energiemonitoring namelijk een Erkende Maatregel.
3. Inzicht in en grip op uw energieverbruik; de basis om te werken aan energiebesparing.

Vraag uw gratis demo van het energiemanagementsysteem aan of meld u direct aan via info@e-s.eu.

Energiemanagement van Energy Services
Met het energiemanagementsysteem (Energieregistratie- en bewakingssysteem – EBS) van Energy Services heeft u volledig grip op uw energieverbruik, kosten en budget. Wij helpen u met het inzichtelijk maken van energiebesparende maatregelen en werken met alarmeringen om uw verbruik te bewaken. U ontvangt van ons de gewenste rapportages en adviezen op het door uw gewenste tijdstip. Wij gaan dus verder dan signaleren. Verdere analyses op geconstateerde afwijkingen en verbeteringen doorvoeren is waar Energy Services het verschil maakt.

Energiebesparingsplicht en informatieplicht – hoe zit het ook al weer?
Bedrijven en instellingen die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas of een equivalent daarvan verbruiken zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Dat is de energiebesparingsplicht. Daarnaast geldt de informatieplicht: het melden welke energiebesparende maatregelen u hebt genomen en welke u nog moet uitvoeren. Alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd vijf jaar of korter bent u verplicht te nemen.

Handhaving op de energiebesparings- en informatieplicht
Gemeenten en omgevingsdiensten moeten de energiebesparings- en informatieplicht handhaven. Rijkswaterstaat heeft € 5 miljoen uitgetrokken om hen hierbij te ondersteunen. Wij horen regelmatig van onze opdrachtgevers dat zij controle hebben gekregen. Als u controle krijgt en nog niet aan deze verplichtingen hebt voldaan, wordt u een dwangsom opgelegd. Zonde natuurlijk en onnodig. Zeker als u gebruikmaakt van het aanbod van Energy Services: wij zorgen dat uw informatieplicht op orde is en helpen u verder met de energiebesparing. Zo maken wij energie simpel!