Energy Services zet nieuw inkoopcollectief op voor Bedrijfskring Lelystad

Ondertekening BKL

Energy Services zet nieuw inkoopcollectief op voor Bedrijfskring Lelystad

Leden van Bedrijfskring Lelystad (BKL) kunnen vanaf nu deelnemen aan een door Energy Services nieuw opgezet energiecollectief. Door samen als collectief energie in te kopen, kunnen waar mogelijk energiekosten verder gereduceerd worden. Deze week tekenden Energy Services en BKL daarom een overeenkomst.

Dirkjan Verdoorn, voorzitter van BKL, is blij met de samenwerking: “In een onderzoek naar de juiste aanbieder is bij een aantal Lelystadse ondernemingen  een energiekostenscan uitgevoerd. Uit deze inventarisatie blijkt dat er een goede besparing op elektriciteit en gas te behalen is. En juist nu de elektra- en gasprijzen laag zijn, is dit een goed moment om in dit collectief te stappen. Dat doen we graag met een partij die daar ruime ervaring en kennis mee heeft.“

Vanuit Energy Services is accountmanager Bas Lavalaye betrokken bij dit traject: “Wij volgen de ontwikkelingen in de energiemarkt op de voet. Met onze kennis en expertise zorgen wij enerzijds voor scherpe tarieven en anderzijds voor de beste voorwaarden. Een flexibel contract tegen scherpe tarieven met de risico’s in kaart gebracht, is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering.”

Bent u als bedrijf ook geïnteresseerd in (collectieve) energie-inkoop? Neem dan contact op met Energy Services via tel. 030 – 639 05 21.