Energieverbruik verminderen? Besparen op energiekosten?

Informatieplicht

Energieverbruik verminderen? Besparen op energiekosten?

Informatieplicht

Inzicht in uw energieverbruik kan helpen bij het verminderen van dit verbruik en u dus een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Energy Services maakt het u makkelijk met ons speciale energiemanagementsysteem (Energieregistratie- en bewakingssysteem – EBS). Hiermee heeft u altijd inzicht in uw energieverbruik én kunt u gericht werken aan energiebesparing.

Energiemanagement van Energy Services
Met het energiemanagementsysteem eSight van Energy Services heeft u volledig inzicht en daarmee grip op uw energieverbruik, -kosten en budget. Wij helpen u met het inzichtelijk maken met welke maatregelen u energie kunt besparen en wij werken met alarmeringen om uw afname te bewaken. U ontvangt van ons de gewenste rapportages en adviezen op het door uw gewenste tijdstip. Wij gaan dus verder dan signaleren. Verdere analyses op geconstateerde afwijkingen en verbeteringen doorvoeren is waar Energy Services het verschil maakt.

Extra module Projectbeheer
Daarnaast is het toevoegen van de extra module Projectbeheer aan eSight een waardevolle stap. Hiermee kunt u uw energiebesparende maatregelen prioriteren en plannen in de tijd, de voortgang volgen en de gerealiseerde energiebesparing monitoren. En over vier jaar rapporteert u moeiteloos de informatieplicht vanuit deze module aan de overheid.

Meer weten?
Vraag uw gratis demo aan of meld u direct aan via info@e-s.eu.

Eerst meer weten over energiemanagement? Bel ons op 030- 639 05 21. Wij staan u graag te woord.