Eerste DGBC-Bidbook met duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving uitgereikt

Eerste DGBC-Bidbook met duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving uitgereikt

Dinsdag 4 juni werd tijdens PROVADA het eerste exemplaar van het Dutch Green Building Council (DGBC) Bidbook uitgereikt. Hierin presenteren de duurzame koplopers van Nederland oplossingen voor een toekomstbestendig gebouwde omgeving. Energy Services is participant van DGBC.

DGBC is een landelijke netwerkorganisatie die de verduurzaming van de gebouwde omgeving stimuleert. Met het DGBC-Bidbook wil het aan Nederland laten zien waar de stichting voor staat en wat het gezamenlijk met haar participanten voor kennis en expertise in huis heeft.

‘Deze bedrijven en instellingen verduurzamen omdat ze het willen. Omdat het noodzaak is. Omdat ze het kunnen. En omdat het kan. Onverstoorbaar op weg naar de Parijse klimaatdoelstellingen’, aldus Annemarie van Doorn, directeur DGBC. Zij overhandigde het eerste exemplaar aan Roger Mol, directeur Transacties en Projecten van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB).

Energy Services is participant van DGBC. Benieuwd naar welke bijdrage Energy Services levert aan de missie van DGBC? U vindt ons op bladzijde 39 van het Bidbook én op de website van DGBC.