Handige app informatieplicht voor kantoren

Handige app informatieplicht voor kantoren

Energy Services heeft een speciale app ontwikkeld voor kantoren om eenvoudig aan de wettelijke informatieplicht energiebesparing te voldoen.

Bespaar tijd en geld met de speciale app

Het inventariseren en invullen van het eLoket informatieplicht energiebesparing blijkt voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende klus te zijn. Energy Services heeft voor kantoren, waarvoor de erkende maatregelen lijst (EML) kantoren geldt, een speciale app ontwikkeld waarmee u eenvoudig aan de wettelijke registratieplicht kunt voldoen. Gebruik van deze tool bespaart u veel tijd en daarmee geld.

Via een paar eenvoudige stappen voldoen aan de informatieplicht

Voor slechts 350 euro exclusief BTW (klanten van Energy Services krijgen 100 euro korting!) kunt u via de online tool uw energiemaatregelen rapporteren. In een paar stappen brengt de online tool snel in kaart welke energiebesparende maatregelen binnen uw bedrijf al zijn genomen en welke (nog) niet. De tool is specifiek voor kantoren ontwikkeld dus bevat alleen vragen en maatregelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Het stelt u in staat om zonder eHerkenning en inlog in het eLoket van de RVO uw energiemaatregelen door te geven.

Let op:

  • De webapp werkt in Google Chrome en werkt ook op tablet en smartphone.
  • Per aanmelding kan 1 kantoorpand (=inrichting) geregistreerd worden. Heeft u meerdere panden dan moet u voor elk pand een aparte registratie doen.
  • Betaling verloopt via Ideal.
  • Klanten ontvangen hun kortingscode per mail.

 

Meer informatie

Meer weten over de informatieplicht energiebesparing? We hebben alle informatie over de informatieplicht hier voor u op een rijtje gezet.

 

Naar de app informatieplicht kantoren