Ons Team

Anne van Dijk

Anne van Dijk (1958) is energie adviseur bij de servicedesk van Energy Services. Anne is de schakel tussen de klant en de energieleverancier. Voor alle vragen op het gebied van energie ben je bij hem aan het juiste adres.

Anne heeft na 29 jaar bij Eneco Business te hebben gewerkt, zijn vertrouwde omgeving ingeruild voor het jongere dynamische team van Energy Services. Met zijn Sales/Marketing/Communicatie ervaring is Anne een aanwinst voor de servicedesk. Service en klantgerichtheid zijn woorden die hem op het lijf zijn geschreven.

030 – 639 0521 • LinkedIn

Anne van Dijk

Anton van Heijs

Anton van Heijs (1965) is na 27 jaar ervaring in de energiebranche begin 2012 als energie adviseur gestart bij Energy Services. Anton versterkt het team van de servicedesk als de schakel tussen de klant en de energieleverancier.

Service en klantgerichtheid zijn steekwoorden die Anton in zijn gehele carrière al gebruikt. Zijn kennis in combinatie met vindingrijkheid biedt de klant te allen tijde de juiste oplossing binnen de gestelde termijn.

030 – 639 0521 • LinkedIn

Anton van Heijs

Bas Lavalaye

Na zijn studie Economie is Bas Lavalaye gestart bij Eneco. Nadat hij daar het vak heeft geleerd en mede zich ontwikkeld heeft op de Belgische markt, heeft Bas de overstap gemaakt naar een collega adviesbureau, waar hij zich jarenlang verder ontwikkeld heeft op het gebied van energie inkoop en advies.

Vanaf begin 2015 is Bas het sales en marketingteam van Energy Services komen versterken. Klanten typeren Bas als een professionele, senior gesprekspartner met veel kennis van zaken. Klanten ontzorgen, werken met duidelijke overzichten binnen een strak tijdspad, maken hem de ideale collega van de klant.

06 – 27 369 017 • LinkedIn

Bas Lavalaye

Hans Hörter

Hans Hörter (1962) is binnen Energy Services verantwoordelijk voor het Business Development. Daarnaast is hij actief als Accountmanager. Hans heeft jaren ervaring op het gebied van gebouwgerelateerde energie efficiency bij bedrijven. Hij richt zich binnen Energy Services in eerste instantie op een verbreding van de dienstverlening en brengt de kostenbesparingsmogelijkheden en ontzorging, waar Energy Services bekend om staat, onder de aandacht van zijn relaties.

Hans is een echte relatiemanager, gericht op win-win-situaties met partners en nieuwe en bestaande relaties. Kennis en ervaring op het gebied van verduurzamingsmaatregelen, de financiering ervan en energiegerelateerde kostenoptimalisatie maken Hans tot de betrokken generalist die altijd klaar staat voor zijn relaties.

06 – 46 153 153 • LinkedIn

Hans Hörter

Hans Roosken

Hans Roosken (1968) is binnen Energy Services verantwoordelijk voor Business Development en Energy Efficiency. Door een combinatie van ervaring op uitvoerend, management en directie niveau in de techniek en energielevering brengt Hans de juiste kennis en vaardigheden mee.

Hans is ondernemend en gestructureerd. Hij heeft oog voor kwaliteit en weet als geen ander een organisatie te begeleiden naar de volgende fase van groei. Als een echte teamplayer houdt hij ervan om zijn collega’s en relaties uit te dagen het beste in hen zelf naar boven te halen.

06 – 37 199 121 • LinkedIn

Hans Roosken

Harm van de Braak

Nadat Harm van de Braak (1980) eerst een aantal jaar het vak heeft geleerd bij een ander energie adviesburo, is Harm overgestapt naar Essent. Toen Harm erachter kwam dat hij liever aan de klantzijde dan aan leverancierszijde werkzaam was, is Harm sinds februari 2014 als Accountmanager/ Energieconsultant in dienst getreden bij Energy Services.

Met zijn ruime ervaring aan klant en leverancierszijde, is Harm een waardevolle energieconsultant. Zijn gedrevenheid om de klanten optimaal bij te staan in het gehele spectrum van kostenbesparing, maakt Harm een kundig en plezierige gesprekspartner.

06 – 52 863 209 • LinkedIn

Harm van de Braak

Harmen Hubert

Harmen Hubert (1986) is energie-inkoop en vergroeningsspecialist binnen Energy Services. Harmen heeft een brede achtergrond qua studie. Hij heeft o.a. een master in Management (Erasmus), bachelor in Economie, Kunstgeschiedenis en Communicatie (Chicago). Vervolgens heeft hij diverse trading functies bekleed: Oil, plastic futures, goud, cacao en koffie futures. Na 4 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de handel in energie, bij een collega adviesbureau.

Vanaf juni 2015 is Harmen het team van Energy Services komen versterken met zijn ruime handelsachtergrond. Tevens is Harmen specialist als het gaat om vergroening. Harmens manier van communiceren is transparant, recht door zee en ontzorgend. De klant is koning, zolang hij/zij zich maar keizerlijk gedraagt.

06 – 55 483 958 • LinkedIn

Harmen Hubert

Jan van de Kuijlen

Jan van de Kuijlen (1961) is ruim 16 jaar werkzaam in de energiebranche in diverse functies. Door zijn analytisch vermogen in combinatie met ruime kennis van de energiemarkt is Jan als een vis in het water in zijn functie als Inkoper/Analist.

Het dagelijks volgen van commodities, continu in contact staan met klanten en leveranciers, maakt Jan tot het middelpunt van het totale inkoopproces. Daarnaast biedt Jan ondersteuning aan het servicedesk team voor alle eerstelijns klantvragen en Business cases.

030 – 639 0521 • LinkedIn

Jan van de Kuijlen

Jörgen Giele

Jörgen Giele is na zijn studie commerciële economie als accountmanager zijn professionele carrière gestart bij Eneco. Jörgen was naast zijn verantwoordelijkheid voor de grootzakelijke markt ook betrokken bij duurzaamheidsprojecten.

Na 6,5 jaar ervaring in de energiewereld, neemt Jörgen zijn kennis en enthousiasme mee naar Energy Services. Jörgen is een echte teamplayer, is recht door zee en voor hem is de klant koning!

06 – 52 863 210 • LinkedIn

Jörgen Giele

Maikel van den Corput

Maikel van den Corput (1975) had een ruime ervaring in Sales Management in meerdere branches toen hij in 2004 Accountmanager Grootzakelijk (B2B) bij Essent werd.

In 2008 heeft hij samen met Ton van de Langenberg de overstap gemaakt naar Energy Services, waar zij samen de dagelijkse leiding hebben over een dynamisch en gedreven team. Maikels manier van werken typeert zich door een no-nonsense, maar professionele manier van benaderen.

Hij verlangt inzet van zijn collega’s, maar plezier is wel de rode draad binnen Energy Services. Maikel houdt zich daarnaast bezig met Sales en Business Development.

06 – 27 189 170 • LinkedIn

maikel-van-den-corput

Mart de Jong

Mart de Jong (1984) is met ingang van november 2015 het team van Energy Services komen versterken in de functie van energie adviseur.

Hiervoor werkte Mart bij Imtech Nederland B.V., waar hij verantwoordelijk was voor de dienstverlening van het meetbedrijf “Imtech Measurement Solutions” en de exploitatie van vier duurzame energiecentrales. Marts werkwijze kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden met de focus op de klantvraag en de samenwerking op lange termijn.

Mart signaleert verdere besparingsmogelijkheden bij klanten door de analyses van het energieverbruik en de energiekosten. Daarnaast ondersteunt Mart onder andere bij het oplossen van complexe energievraagstukken.

06 – 15 629 530 • LinkedIn

Mart de Jong

Mirjam Appeldoorn

Na 13 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een ander energie adviesbureau is Mirjam Appeldoorn (1972) in mei 2016 het team van Energy Services komen versterken. Als echte duizendpoot ondersteunt ze het team van energiespecialisten, draagt ze een steentje bij aan de Servicedesk en regelt ze het officemanagement.

Haar hart ligt in het oplossen van problemen en het ontwikkelen en verbeteren van dienstverlening. Hierbij is de klant altijd het centrale middelpunt. Steekwoorden die Mirjam beschrijven zijn: eerlijkheid, collegialiteit, vriendelijkheid en plezier.

030 – 639 0521 • LinkedIn

Mirjam Appeldoorn

Patrick Braam

Patrick Braam is vanaf 2014 het team van Energy Services komen versterken. Nadat hij jarenlange ervaring heeft opgedaan bij Van Beek ingenieurs, heeft hij de overstap gemaakt van de technische benadering naar meer een bedrijfseconomische benadering met een technische achtergrond.

Patrick is binnen Energy Services mede verantwoordelijk voor de implementatie van de meetdata diensten, energiebesparingsrapportages en advies. Daarnaast maken we graag gebruik van de enorme kennis van Patrick om onze dienstverlening op verbruiksreductie verder te ontwikkelen.

• 06 – 51 267 451 • LinkedIn

Patrick Braam

Roeland Hoffmann

Roeland Hoffmann heeft na jarenlang manager te zijn geweest van een groot intercedentenbureau de overstap gemaakt naar een collega intermediair. Bij dit bedrijf heeft Roeland het vak “energie” geleerd. De combinatie van een nieuwe dienst kunnen introduceren met zijn relationele manier van werken, maakt Roeland een waardevolle gesprekspartner voor de klant.

Roeland stelt het klantbelang boven die van hemzelf en zal tot in de puntjes alle energie gerelateerde zaken voor de klant, als collega regelen. Met deze unieke eigenschappen is Roeland een waardevolle aanwinst voor het salesteam van Energy Services.

06 – 57 887 444 • LinkedIn

Roeland Hoffmann

Ron Methorst

Ron Methorst (1970) is energie adviseur bij de servicedesk van Energy Services. Hij heeft ruime ervaring in de energiemarkt. Na 23 jaar bij Eneco Business en zijn rechtsvoorgangers gewerkt te hebben, heeft Ron gekozen voor het frisse team van Energy Services. Mede door zijn enthousiasme en brede kennis van de branche, is Ron een aanwinst voor de servicedesk. Service en klantgerichtheid zijn woorden die hem op het lijf zijn geschreven.

030 – 639 0521 • LinkedIn

Ron Methorst

Ton van de Langenberg

Ton van de Langenberg (1980) is in 2004, na zijn studie Economie, pricing-analist geworden binnen Essent Energy Trading. In 2007 is Ton zijn energiekennis gaan delen met de collega’s van B2B in de rol van Channel Manager, waar hij mede-verantwoordelijk was voor alle indirecte saleskanalen.

Samen met Maikel van den Corput heeft Ton in 2008 de overstap gemaakt naar Energy Services, waar hij, naast de dagelijkse leiding, het team aanstuurt van de servicedesk. Met een groot analytisch vermogen en een brede kennis van de markt is Ton in staat om direct tot de kern van een probleem te komen en de bijbehorende oplossing.

06 – 27 189 169 • LinkedIn

Ton van de Langenberg

Energy Services

Weverstede 59

3431 JS Nieuwegein