Financieel Beheer

Energy Services ondersteunt u niet alleen bij het verlagen van uw energietarieven en het energieverbruik. Er is nog een derde besparingsslag te maken in uw financiële processen.

Dit doen wij onder andere op de volgende manieren:

[1] Energiekostenmanagement

Door de koppeling van uw werkelijke energieverbruiken en uw energietarieven krijgt u een optimaal inzicht in uw energiekosten. En hebt u antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat levert de uitgevoerde energiebesparende maatregel nu werkelijk op in euro’s?
  • Hoe hoog zal de komende energiefactuur zijn?
  • Komen we dit jaar uit met ons energiebudget?
  • Was is de forecast voor het komende jaar?

Met de financiële module in ons energiemanagementsysteem zijn deze en alle andere vragen rond de financiële kant van uw energieverbruik snel beantwoord.

Daarnaast bieden wij service aan andere dienstverleners op het gebied van bijvoorbeeld servicekostendoorbelasting en rendementsoptimalisatie. Net als bij ons energiereductietraject en energie inkoop kunt u rekenen op service, transparantie en positieve resultaten.

Financieel Beheer - Budgetanalyse

[2] Automatiseren en optimaliseren proces factuurcontrole

Met de opkomst van digitale facturatie opent zich een wereld van mogelijkheden om het proces rond betaling, controle en inboeken van uw energiefacturen te vereenvoudigen. En daarbij op substantiële wijze te besparen op uw totale kosten.

Of u nu kiest voor ons geoptimaliseerde factuurcontrole proces of bijzondere wensen heeft ten aanzien van de afhandeling en koppeling aan uw systemen,  samen kiezen we de meest optimale oplossing voor uw organisatie.

Het eindresultaat? Lagere kosten, correcte facturen en de zekerheid van een betrouwbare afhandeling.

[3] Energie investeringsvraagstukken

Ook bij het doorrekenen en opstellen van businesscases, de inzet van de juiste subsidieregelingen, het zoeken van financieringsoplossingen en in de rol van ‘energie-accountant’ ondersteunen wij u graag.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding bij het selecteren van de juiste oplossing rond prestatiecontracten en ESCo’s. Of het zoeken van de juiste ketenpartners. Wij begeleiden en ontzorgen u; selecteren de juiste partijen,  beoordelen de inhoud van de contracten en hebben een controlerende en begleidende functie in de uitvoerende fase. Alles voor uw maximale projectrendement.

Financieel Beheer

Onze klanten aan het woord

Pathé Theatres heeft in Energy Services een betrouwbare partner gevonden in de energiemarkt.

Nico Vertommen
Manager Operations, Pathé Theatres B.V.

Dankzij Energy Services hoeven wij niet meer over energie na te denken.

Ester Verhoeff
Retail Administration, head of section

Wat mij betreft kiest iedere ondernemer voor Energy Services.

Michon van der Salm
Mede-eigenaar, Codum

Kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op via 030 – 639 05 21 zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Energy Services

Weverstede 59

3431 JS Nieuwegein