Diensten

Besparing

Energy Services helpt bedrijven met kostenbesparingen op energiegebied. Deze besparingen kunnen wij op drie manieren voor u realiseren:

  1. Prijs: door op het juiste moment elektriciteit en gas in te kopen profiteert u van lagere energieprijzen.
  2. Verbruik: door efficiënter met energie om te gaan verlaagt u uw energieverbruik en daarmee uw energiekosten.
  3. Financieel beheer: Scherp financieel inzicht en het optimaliseren van uw processen leidt al gauw tot 45% kostenreductie.

Ontzorging

Het team van Energy Services bestaat uit ervaren energiespecialisten met jarenlange ervaring.

Wij kennen als geen ander de ins en outs van de complexe energiemarkt en ons advies is altijd toegespitst op uw vraag en uw bedrijf.

Voor al uw vragen over energie nemen wij de oplossing of beantwoording voor onze rekening en verzorgen de terugkoppeling naar u.

[ Prijs ]

Energie Inkoop

Energie inkoop is een dynamisch proces. Door onze jarenlange ervaring in de energiemarkt zorgen wij ervoor dat u elektriciteit en gas geleverd krijgt tegen de laagst mogelijke tarieven.

Wij gaan pro-actief om met uw energiezaken. Onze energie adviseurs letten daarbij zowel op waar er ingekocht moet worden als op wanneer er ingekocht moet worden.

[ Verbruik ]

Verbruiksreductie

Naast het juiste moment van energie inkoop en de mogelijkheden van collectieve inkoop of inkoop op maat kunnen wij u ook adviseren over andere manieren om te besparen op energiekosten.

Er zijn veel overige mogelijkheden tot besparing waarvan vele u wellicht niet bekend zijn. Wij helpen u in vier eenvoudige stappen verder op het gebied van energy efficiency.

[ Financieel Beheer ]

Financieel Beheer

Energy Services heeft inzicht in uw energiekosten en in uw energieverbruik. Niet alleen geven wij u direct inzicht in uw financiële energieprestatie, ook vereenvoudigen en automatiseren wij uw factuurcontrole.

Zo zijn wij in staat pro-actief om te gaan met de totale financiën rond energie, zodat u kunt sturen op de exploitatielasten. Samen verlagen we op betrouwbare wijze de Total Cost of Ownership.

Onze klanten aan het woord

Met name de persoonlijke benadering en de betrokkenheid van Energy Services ervaren wij als uiterst prettig. De communicatielijnen zijn kort en de afspraken worden nagekomen. Daarnaast nemen zij ons veel werk uit handen. Je voelt je als klant echt belangrijk!

Willemijn Martens
Procurement Director, Accor

Energy Services is een waardevolle partij om mee in gesprek te gaan voor de inkoop van gas en elektra. Maar ook als sparringpartner ten aanzien van trajecten op het gebied van meetdiensten en duurzame energie.

Eén van onze klanten in ons klanttevredenheidsonderzoek

Wij hebben dankzij Energy Services een kostenbesparing gerealiseerd voor clubs in de Jupiler League. Het is uniek in de sportwereld dat in 2011 een gehele divisie de overstap heeft gemaakt naar één energieleverancier.

Patrick Brand
Directeur Coöperatie Eerste Divisie

Kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op via 030 – 639 05 21 zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Energy Services

Weverstede 59

3431 JS Nieuwegein